onsdag 18 mars 2015

The Secret Garden

You will find me

if you want me 

in the garden


(Tasha Tudors trädgård)

Jag skulle aldrig kunna jobba som trädgårdsmästare. Jag skulle jobba tills jag stupade: Bara en liten, liten kvist till. Bara en liten, liten tuva till. Kroppen faller ihop och musklerna värker. Vill bara ansa, dra, kratta, släpa och så, men sen går jag liksom sönder. Det börjar blöda under huden och jag klarar inte mer - men det är fantastiskt så länge det varar. Glömma tid och rum en lite, liten stund. För en blommas skull. 

Läs om att läka med jord och att läsa om jord.


Går i cirklar. Glömmer. Kommer ihåg. Samlar ihop. Fastnar och så börjar jag om igen. Men med vad. 


(unless it's pouring down with rain.)


Det var det lilla om det levande och det döda. Det nya och det gamla. Ett tappad lapp blir en sång: You will find me if you want me in the garden... 

/Döden döden döden  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar