lördag 4 maj 2024

Lite blandat och hjärtat dunkar på

 

Det finns få saker som gör mig mer rörd än när människor enas för att slåss för sina, eller andras, rättigheter.  Själv står jag extremt sällan på barrikaderna och det kanske är dåligt av mig. Kände hur som helst exakt samma rörelse, i dubbel bemärkelse, när jag tittade på Disco-dokumentärserien på SVT Play som filmen Pride (som vi ser 16:e december varje år): 

1. Rock the boat 

2. Aint' no stoppin' us now

3. Stayin’ alive
Hur är det möjligt att inte vilja dra en sula på parketten nör man lyssnar på det här

Tittar på ABBA-dokumentären med teensen, ena dottern:

- Vad har hon (Agneta) för shampoo?  

Timotej, det fanns bara det shampoot på den tiden, svarar jag… 

 - Jag vill ha det i så fall, suckar hon. 


❤️🙌🕺🏽💃🏼🪩✊❣️


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar