torsdag 30 januari 2014

Viktigt

....För att det är så fruktansvärt bra.


Videon finns här

Måste man välja sina strider? Ja, kanske. Just nu strider jag med mig själv, min röst och min tanke kring Theory of obscurity. Viktigt för mig, oviktigt för någon annan. Min frihet, ofrihet och andras rätt till sitt liv och sina tolkningar. Alltid lika intressant. Precis som det där med politik, kärlek, döden/livet och kaffe. Så har vi det där med tiden och orken, den som jag hoppas att jag orkar skriva om någon gång. Den där kroppsliga svagheten och den allmänna obegripligt stora tröttheten (och förvirringen). Detta på ett klart och tydligt vis. Tänk om jag kunde få göra något bra. Något gott för någon annan någon gång, utan att nämna någon släktings högst omedvetna antifeministiska perspektiv, till exempel.

Puss!
/Döden döden döden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar