onsdag 26 augusti 2015

Take a look at me now

and there's just an empty spaceMinns när livet kretsade kring annat. När man åkte till Helsingborg med en klasskompis och det som var mest intressant var att åka vattenrutschkana och titta på killar (snygga frisyrer och sånt). Det var liksom lite av en livsstil och en hyfsat seriös hobbyverksamhet. Sen var ju godis, Niels Jensen och singlar rätt viktigt det med. Dagarna med snyftiga ballader och mäktiga framtidsdrömmar.

Att cykla utan att hålla i styret; armarna nonchalant längs sidorna med håret fladdrande i vinden. Där och då, med RELAX-tishan genom en somrigt sömnig Ingmar Bergmanstad och känna nerven. Några sommarfräknar, bultande hjärta och lite för stora framtänder genom stan. Den där skolstartsångesten i sensommarvinden. Pallade jag verkligen bära upp den där tröjan?

Nu såg jag att dessa Katharine Hamnett <3 t-shirts fanns på Liebling, kanske dags att slå till igen? Nya budskap, nu med cykelhjälm och allt. 
Fred och kärlek!

/Döden döden döden
Litet tillägg: Har jobbat på Liebling men har inte berättat för dem om att jag länkat till deras sida. Men, observera, jag är part i målet, så är det ju. Reklam är trist, men kläder är vansinnigt spännande: Första gympadojjorna, pop-långkalsingerna, klänningarna jag sytt, mammas velour, mössor jag virkat, heta drömmar om pressveck och gabardin, snön i kragen och smaken från vanten, mormors sandaletter och farfars flygarhatt och så vidare och så vidare. Farsans Fjällräven och spetsiga skor. Kläderna genom livet. Vad bar jag på väg till BB, och den där natten, sakta genom stan... ❤ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar