onsdag 5 november 2014

Kulturskolan

Bildning. 
Jag tänker att Alice* B K säkert är helbra, men som kulturminister hade jag nog hellre sett Marie-Louise. Om jag fått välja helt själv och fritt, men det får jag ju inte (pust). Däremot verkar det fritt fram vad gäller förenklingar när det gäller skolan, och vems allt ansvar allt egentligen är. Det är allas om jag får vara sådan. Inte föräldrarnas om skolan (rektor och kommun) brister. Eller skolans om föräldrarna inte fullt förmår. Så, vad funkar bäst? Jo, teamwork.  Det är faktisk sant, precis lika sant som att det finns jobbiga typer lite överallt. Ni skulle ha sett på badet idag. Ingen ordning alls. 

Så satsa lite på kultur och bildning istället, så ska ni se att vänder. Snöbollseffekten ni vet. 

Oj, det blev en liten sur, raljant,  liten text. Jättetrött på att vara trött. 

Upp till kamp då,
/Döden döden döden 

* inget ont om Alice, jag tror bara att det handlar om att många längtat efter en förändring. En riktigt en. Så i en annan tid hade hon säkert kunnat varit bra. Just nu lätt desperation. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar