tisdag 11 november 2014

Vatten och smör

Räddaren i nöden.
Golvad men glad. Befrielse och lycka, som när du klarat av det där svåra. Eller när världen doftar framtid, ler så rart och fåglarna glatt håller med. Så känner jag mig nu när vi äntligen lyckades skicka i väg 'den minstas' spök-inbjudningar (många månader försent), hålla kalas, överleva och göra det okej. För det tycker jag med tanke på budget och ork. Sen att jag nu inte kan fylla i ett formulär för att jag inte kommer på hennes fyra sista, eller vårat postnummer, det får jag ta. Orden ramlar omkring, försvinner och har sig.  Så är det ju bara. Vila nu och sen. Jag har också fått vara lite redig mamma. Bästa känslan i stan, eller på byn. Leka vanlig (vad nu det är?) är det härligaste som finns ibland.

Förlåt nu alla supermammor och -pappor, men här kommer ett tips på ett väldigt billigt och mycket lättsamt enkelt kalas för nio barn: FUSKA (tillsätt endast vatten och smör) och niopack gräddbullar
för en tia, så ni vet. För er som inte orkar, har oändligt med tid och pengar: FUSKA FUSKA FUSKA <3. Barnen älskade bakverken, bara de ligger vackert på (rosa) fat. - och körv, det dög verkligen toppenbra som mat.

Jag är lycklig och jag är väldigt, väldigt trött,
men gladast är nog liten ändå.
Allt blev så oerhört gulligt och jättejättesött*.

/Döden döden döden

* Psst, lite för sött egentligen. Nästa år blir det gurkstavar och broccoligratäng.  Kanske, kanske lite russin...  Äsch. 


   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar