måndag 15 april 2013

Icke-linjär livslögn

Att leka normal kostar. Om jag träffar en vän med barn, tar emot spontanbesökare och svarar på ett utlåtande så faller hus, tanke och kropp samman. Barnen och jag far illa, men vi måste få leka och låtsas vara vanliga människor ibland. Drömma om sol och bad och försörjningsförmåga. Ett sammanhang.

Jag skulle vilja tala om livslögnerna, villalivet och kärleken men väntar med det. Vad är livslögn och vad är förnekelse, kontra utmattning och bekvämlighet? Sus-chefen Jan Eriksson tycker i alla fall att man jobbar såhär med arbetsmiljön och patientsäkerheten på akuten och lägger ut det på utomstående sakkunnig, samtidigt som avhoppen fortsätter. Såg att man i Ingmar Bergmanstan numer ska kunna få tillgång till sina journaler och se vem eller vilka som loggat in på dem. Det kanske ljusnar och en eloge till landstinget där. Här i Skåne är det lite bökigare, om man nu skulle orka dra i det också. Stånk och stön.

Ingenting

Jag är för trött, men jag har kanske något att säga dig i alla fall. Lite skabbighet i den vackra bloggvärlden, om inte annat.   

PUSS!
/Döden döden döden i vårgrus och grått

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar