torsdag 29 januari 2015

Tema: La Primavera

Love love love!
THE BRÖLLOPSKLÄNNING och BLOMMOR BLOMMOR BLOMMOR

för den med kistan full av gull -  och som jag letade efter just den här... 


När konst, textil och mode blir kära i varandra. Lyckliga kläder. Valentino Pre-Fall 2015Vackert och vänligt. Konst <3! 

"Maria Grazia Chiuri and Pierpaolo Piccioli signed up the British textile designer Celia Birtwell, the ex-wife of the late Ossie Clark and the woman behind his floral prints in the 1970s, as well as the Italian Pop Artist Giosetta Fioroni as collaborators this season".—Style.com

Giosetta Fioroni 
Celia Birtwell med ex-maken och designern Ossie Clark.  Av David Hockney  

Det blåser och regnar. Huvudet värker. Så oändligt trött på mig själv; mina tankar, mina formuleringar och mina begränsningar. Ska nog sätta på en kanna kaffe till. Försöka vila. Försöka mig på något klokt. Göra pannkakssmet och andas lugnt och fint. Titta på blommorna och dra in doften av jord, hav och snö. Snön som ligger längst där bak. Tvinga mig ut... Lite vår, ingen vinter, bara blåst.  

Bildterapi. Färgterapi. Formterapi. 
Eller jeansdräkt och kofta med hjärtan?
Puss! Jag behövde pepp. Tack T.S. 
/Döden döden dödenInga kommentarer:

Skicka en kommentar