onsdag 8 maj 2013

Frihet och demokrati 2


Här är filmen (allmänbildning, vänner, allmänbildning)

Den här filmen gjorde mig inte lika upprymd och glad. Tvärtom, men intressant och snygg är även den. Och viktig. Kommer att tänka på ett gammalt jobb jag hade, och den gången när jag sa att det fanns nyanser när det gällde fildelning. Fick ett gäng kollegor att se ut som att jag matat dem med bajs och faktum är att en vecka senare blev flera av oss varslade.  Just då var det inte mycket humor när det gällde just fildelarsaken. Pyttepyttepyttelite nyanslöst kanske? Sedan kan man ju tala upphovsrätt i det oändliga. Spännande och intressant, och inte alltid helt solklart, om ni frågar mig. Idag betalar vi 99 kronor i månaden för att lyssna på musik vi till stor del redan äger. Förstår inte hur det gick till, men lysande affärer är det.


Puss!
/Döden döden döden 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar