torsdag 16 maj 2013

Vårgott

Maj maj måne, jag kan lura dig till Skåne.

Tydligen är gullvivan fridlyst i Skåne. Kanske också i vår trädgård?Jag läste: ALL YOU NEED IS LESS (så sant) någonstans. 
Guldkanten är dock viktig för ALLA. 

Fat från skånska Sthål, fotografier från min vardag och konst av Henry Darger. Henry som levde på institution och Sthål som förverkligar drömmar. Livet är som det är, men kämpa får de flesta av oss göra. Inte alltid, men ibland.

Dagens depplänkar: Dödsfall kopplade till platsbrist i den Skånska sjukvården och om de yngre, förtidspensionerade, som tar livet av sig i allt större utsträckning. Men jag vill också njuta av den skira grönskan: Miljoner nyanser av grönt, blommor och förväntansfulla knoppar, då och då. Dags för lite smetig och glad musik. Idag ska jag blunda några sekunder, kamma till mig och resten återstår att se.

Kärlek!
/Döden döden döden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar