fredag 11 januari 2013

Fredagsfika

Här sitter mest de äldre och de allra tröttaste. Fint på sitt sätt.  Tänder ett ljus för en som inte finns mer och tog en kaffe på hans stammisfik idag.

En gammal före detta kollega till mig kände sig så glad över att han äntligen blivit trettio. Då kände han att han äntligen fick vara den gubbe han alltid, innerst inne, varit (gulledig!). När jag fyllde 40 kände jag också någon slags befrielse. Bäst-före-datum hade passerat, bara att chilla, men så hände döden. Om och om igen och helt plötsligt är livet mer än att bara leva. Man måste passa sig och de sina - och det gick inte att värja sig mer.
Så kan jag, lätt som en plätt, erkänna att jag gärna hade varit 25 för alltid.


Och är man intresserade av läget i sjukvården, tar vi ett klipp från gårdagens Sydsvenskan, bara för att...

Trevlig helg gull!
/Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar