måndag 21 januari 2013

Tack Janne och Laila

och attans Andreas Ekström... 


Tema fattigdom förra veckan. Det är bra, för vi behöver prata om det. Och skriva, tänka och diskutera. Vi behöver inte tycka lika, men lyssna på varandra - och prova på det där med empati. En helbra sak.

Först och främst TACK LAILA för att du visade vem du är och vad du tycker. Du är säkert inte ensam om att tycka så. Jag blev jätteglad över att jag förstod vart våra gamla mobiltelefoner skulle kunna ta vägen och komma till nytta: Stadsmissionen, istället för att ligga i en låda och samla damm, utifall att. TACK JANNE också för att du lyfte på locket i UG och beskrev en misslyckad kampanj och så kom barnfattigdomen åter i fokus, även om det troligtvis inte var ditt syfte. Vi måste sluta låtsas att allt är bra.

Men så var det det där med Andreas Ekström (vass kille). I helgens Näringslivsdel i Sydsvenskan så skrev han att det är i princip omöjligt att nollställa gamla mobiler och att de hamnar i fel händer med personlig information. Så nu måste man läsa på mer om det innan de gamla maskinerna kommer i nya nävar. Regeringen hade visst på lut att gamla maskiner ska skrotas. Aja baja för miljön! Alltid lite bök, men det är bara att kämpa på.

Härligt med ny vecka. Vitt och vackert.

Kärlek,
/Döden döden dödenInga kommentarer:

Skicka en kommentar