torsdag 24 januari 2013

Livspoesi och en hälsning från förr


Jag erkänner, jag var uppe och rotade bland gamla fotografier för att, i bästa fall, hitta någon fin bild av mig själv. Hade varit kul att så här i efterhand tänka: "Wow, jag var kanske inte så pjåkig i alla fall.." - och "Synd att jag inte förstod vilken pingla jag var." Men icke! Däremot hittade jag annat, mycket finare:


Puss!
/Döden döden döden tar sig i kragen och ut i solen (och har inte diktat dessa stenhårt sköra rader)

4 kommentarer:

 1. Finaste Du, författare till den enda blogg jag följer! <3 /Jen le Ward

  SvaraRadera
 2. Tack alldeles underbara du, Jen le Ward. Blir rörd och skakad och jätteglad! <3
  /Döden Döden Döden (Blogggrejen är ett mysterium)

  SvaraRadera
 3. Har läst ikapp lite här nu och åh va du skriver bra och klokt! Jag har läst till och från sen du började och har tänkt kommentera många gånger men annat har kommit emellan. Jag visste att du mått dåligt av det som hände men inte hur dåligt. Det är hemskt att läsa om hur det har påverkat dig och ditt liv. Och du, du är fortfarande en pingla! - Åsa C E

  SvaraRadera
 4. Ååh, Åsa C E: TACK fina<3!! Jag försöker balansera mellan ytterligheterna och det enda lilla livet man har. Vi måste värna vård och omsorg tillsammans känner jag. Kämpa för lite klassisk bussighet. Kram!

  SvaraRadera