fredag 8 mars 2013

Firar ytans lov idag!

Jag ville passa på att vara sjukt ytlig idag. Att fira internationella kvinnodagen kan man göra på fler sätt. Genom att bara vara människa och mänsklig till exempel.  Det borde vara allas dag varje dag. 

Så idag har jag en bekännelse, mitt rödgröna hjärta till trots: Jag är en liten snobb, men alldeles för fattig för det. Jag erkänner och jag är nog född sådan. Fråga hippiesarna jag växte upp med om ni inte tror mig. De är ytliga på sitt vis. Det får bli 99-kronors jeans från H&M och loppisklänningar i polyester, men jag kan väl få drömma lite och krama rosa en blåsig vårdag som denna? 

Kanske är allt Magnus, Brasse och Evas fel eller förtjänst? Jag tyckte att de var så himla fina och det tycker jag fortfarande. Ja, Eva: Hjälp så stilig du var - och ni med, Magnus och Brasse. Tack för att ni fanns, som modeförebilder för mig.   

Trevlig helg!
/Döden döden döden drömmer om enkel flärd, men är lyckligt lottad ändå


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar