torsdag 21 februari 2013

Grammisgalan: Kalle och jag.

Igår blev det Sveriges Mästerkock på tv. Vi blir alltid lika hungriga här hemma och sen frustrerade över att programmet tar slut så fort. Ge oss mer... Vi missade således Grammisgalan, som kan vara så fantastiskt glimrande och skoj - och till och med Kalle Moraeus var ju där. Så nu lite: Jag känner Lassie. För mina tankar vandrar hit och dit när det är Grammisgala på tapeten.  Jag gillar överlag folk som försöker och vågar fast blir nog sällan starstruck, men vad säger man när det händer?

Här bjussar jag på mina bästa starstruck-ögonblick:

1) Rudolf Nureyev - 'Ööåho, so råowligt' 

2) Neil Tennant  - Lägger min hand på hans axel och säger allvarligt: 'I LOVE you as an artist'... 

Och nu när jag ser på på mina ovan herrar och dem som jag blivit mest rosig om kinderna för, så förstår jag att mitt liv som groupie hade blivit tämligen värdelöst, men jag har skrutit lite i alla fall.


Håll i hatten!
/Döden döden döden 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar