onsdag 6 februari 2013

Vården

andy warhol

Oj, jag hade skrivit om MÄNNISKORNA och PÄRLOR, så  lyckades jag slarva bort texterna. Inte jättemycket att sörja över. Sammanfattningsvis gjorde jag mig lustig över stockholmare som äter 'mållleees' och lyckan över att finna en liten, pyttepärla på franskt vis i Danmark. Att våld  och förtryck inte är okej, att jag diggar demokrati samt att man till och med på Trazan och Banarnes tid talade om miljön. Delat ansvar var nog slutklämmen.

...Jag ska börja skriva om uppvaknandet på NIVA. Jag tänker försöka fatta mig så kort och koncist jag bara kan. Kanske gör jag en lista, precis som de gjort på Vårdleaks, om alla tossigheterna jag mött i vårdmaskineriet. Summera eländet. För det är så nedrans lätt att det bara blir en klagosång - och den vill jag ju undvika. Och det här är så mycket större och eländigare än bara mitt eller ditt, och det är både jobbigt att beskriva och ta det till sig.
Letade efter Eric Erfors ledare och sökte på "akuten expressen" och det var inte roligt. Vi hör ihop, allesammans, vare sig vi vill det eller inte.
Er!
/Döden döden döden slinter


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar